FOTOPAGINA

Hier staan de links naar diverse fotopagina's
Uit eigen werk en naar ik verwacht binnenkort ook foto's van jullie. Kijk eens goed of je nog ergens foto's van vroeger hebt.

(voorlopig nog maar ééntje; er volgen er spoedig meer)

Fotoreportage van 20 oktober 2001:
(Freerk Jongsma) Samen met Tony en Anak Volger ben ik een zaterdagmiddag in Dokkum geweest. Tony en Anak zijn kennissen van nu die ook lang geleden in Dokkum hebben gewoond. Anak heeft ook vier jaar op de Fetze gezeten. We beginnen onze wandeling op het Westerbolwerk en lopen via de Suupmarkt, de Hoogstraat, Grote Markt naar de Fetze.
Hier wacht Anne Rottiné op ons. Hij heeft een sleutel van het oude schoolgebouw. Inmiddels omgebouwd tot bejaardenwoningen. Familie van Anne woont daar. Foto's gemaakt van het plein en andere delen van de school.
Samen gaan we dan naar het Harddraverspark om in de IJsherberg een kop koffie te nemen. We wandelen dan terug via het Zuiderbolwerk.

Fotoreportage van 2 februari 2002
Op 2 februari zijn Freerk en Anne nogmaals door Dokkum gegaan en toen foto's van klasgenoten gemaakt. En ook weer een aantal van Dokkum en ook de Old-Inn, waar we samenkomen voor koffie en lunch.

Door ook hier de muispijl op de foto te leggen komt er soms meer informatie over de foto.
Je kunt op de kleine foto's klikken. Dan wordt een nieuwe pagina gestart met de foto op volle grootte (640 x 480) Klik je dit venster uit op het kruisje rechtsboven dan heb je het overzicht weer.
Ga maar eens kijken